توضیحات
مزاج حالت طبیعی هر فرد نسبت به واکنش غذا و دارو تعیین می شود. هر بیمار باید مزاج خود را بداند و با طبیعت دارو و غذا تطبیق دهد. شما اگر به مزاج خودتان آگاهی نداشته باشید نمی توانید غذا و خوراکی های بد و خوب را تشخیص دهید. یک غذا و یک دارو ممکن است برای یک فرد بیمار مفید باشد ولی همان غذا و همان دارو برای فرد دیگر با همان بیماری مضر است. یعنی هر شخص سزاوار مزاجی است که ویژه اوست و شخص دیگر چنین نیست. ابن سینا دقیق تر این شرح مزاج را نقل فرموده: مزاج عبارت از چنان کیفیتی است که از واکنش متقابل اجزای ریز مواد متضاد داخلی بوجود می آید. در این واکنش متقابل بخش زیادی از یک یا چند ماده با بخش زیادی از ماده یا مواد متخالف با هم می آمیزند، برهم تاثیر می کنند و از این آمیزش کیفیت متشابهی حاصل می شود که آن را مزاج نامیده اند.
نویسنده | محمدحسین حیدریان |
ناشر | نوند |
شابک | 9646824423 |
موضوع | داروئی ، پزشکی |
ردهبندی کتاب | پزشکی و بهداشت و سلامت (تکنولوژی و علوم کاربردی و مهندسی) |
قطع | وزیری |
نوع جلد | شومیز |
نوع کاغذ | تحریر |
نوع چاپ | افست |
تعداد صفحه | 430 |
وزن | 1200 گرم |
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.